duminică, 1 ianuarie 2012

Dau cuvântul oaspeților

Ei bine gata, a trecut. A fost cum v-ați așteptat, cum ați pregătit cu minuțiozitate și alergătură? Ați purtat ceva roșu, ați strâns o mână dragă? Ați mâncat pește sau găină? V-ați amintit toate cele bune și rele ale lui 2011? Sunteți optimiști sau vi se pare că o mână haină v-a împins în fața primejdiei? Ați citit horoscoape, ați purtat haine noi și bani în buzunar, ați făcut gălăgie să-l alungați pe bietul 2011 și lumină să-l întâmpinați pe 2012? Haide spuneți, cum a fost? Cum o să fie?

7 comentarii:

  1. ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★
    ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
    ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★
    Ei, OFZ scump! :-)
    Ceva rosu n-am purtat, gandind ca inima-mi-e indeajuns, insa mi-am purtat cu bucurie cizmulitele primite-n dar de la Mosu', strabatand cu ele voiniceste singurica, dus si intors, cei 5 km. pan' la "Poarta" (brandenburgica-cum ii spunem noi), unde la miezul noptii am numarat dezinhibata invers, alaturi de inca alte peste 1.000.000 de suflete total entuziasmate (greu de crezut ca germanii pot fi si asa uneori :-)) -fooooooooooooarte rar, ce-i drept :-) ), ultimele 10 respiratii din 2011, facandu-i loc comfortabil in sufletul meu lui 2012, primindu-l astfel cu muuuuulta dragoste.
    (desi stilul acesta de a "a aluneca"/"a pasi" in Anul Nou nefiind chiar intocmai stilul si pe gustul meu, insa mi-am spus ca macar o data in viata trebuie facuta si asta. :-) )
    Ei, cum asa: de ce singurica taman de Anul Nou?!? :-)
    Caci sotul meu, an de an, are 3 concerte simfonice pe 31.12, indiferent de an, si alte 3 concerte pe 1.01 si 2.01, el aflandu-se la vreo 400 km. de Berlin cu orchestra lui simfonica, in Sachsen-Vogtland-Thüringen (Greiz-mai exact).

    Chiar acum urmaresc extaziata Concertul de Anul Nou de la Viena, transmis in mod traditional, an de an, in intreaga lume. :-)

    Si, Da!!! :-)) Am purtat toate cartelele (cu bani sau datorii bancare) la mine. :-))

    Un An Nou plin de ardoarea sufletelor noastre, plin zilnic de Dragostea si Frumusetea din noi.

    Pentru mine viata e ca un vals, nu ca o cutie de praline.(ca pentru Forest Gump si mama sa).

    De aceea va doresc din tot sufletul sa va fie de acum incolo intreaga viata un vals vienez continuu, plutind permanent (datorita Dragostei (deci Fortei(!!!) noastre extraordinare interioare) peste toate relele acestei Lumi. Fara frica chiar!!!:-)

    Berlin Germany Fireworks New year 2012
    http://www.youtube.com/watch?v=73rREVHiykc

    Happy New Year! B.Ú.É.K.! 2012
    http://www.youtube.com/watch?v=4B7QjSpCR-8

    ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★
    ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
    ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi ani, sanatate si bucurii cate nu poti duce! Sa-ti fie numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  3. @Carmen Nicolas: Si eu ascult concertul de la Viena :) La multi ani! si sa te duca cizmele noi pe cele mai indraznete si neasteptate drumuri (frumoase!)

    @teonegura: Multumesc de urari, numai bine de-ar fi nu stiu de ne-am plictisi :) La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  4. Hei OFZ :)

    La mine a fost bine. Liniste in suflet, artificii, sampanie, un elastic rosu - absolut intamplator, in par, bucurie, mesaje de la prieteni, momentul de la 12 noaptea in care am vorbit in gand cu toti oamenii dragi mie, ce mai, a fost bine :)
    Cum o sa-mi fie ? Pai o sa vad eu. In principiu asa, cu intamplari diverse, cu stari amestecate, cu clipe in care o sa inhat starile bune incercand sa le transform in eternitate, cu alegeri, cu mirari, cu uimirii, cu lectii, cu oameni, cu copiii, cu zambet, poate uneori cu chestii mai grele dar nu imposibile. Adica o sa-mi fie bine :)
    Tie ? Ti-a fost frumos ? Si bine ?

    RăspundețiȘtergere
  5. @lotusull: A fost liniste si la mine, in ciuda artificiilor si a pocnitorilor. Nu cred ca noaptea de revelion are o amprenta asa puternica asupra anului ce vine, dar sunt sigura ca o sa vad eu cum o sa iasa 2012 :) Daca ar fi sa-mi trebuiasca ceva as zice rabdare si incredere, daca ar fi sa-mi doresc ceva ar fi chef, daca ar fi sa ma feresc de ceva ar fi de singuratate. Altfel, 2012 sau 2050 mi-e totuna :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Am petrecut noaptea dintre ani in familie, impreuna cu sotul si copilul meu. N-am mai facut revelionul in familie de ani de zile, si anul acesta ne-am hotarat sa facem revelionul acasa. Am purtat ceva rosu, am ciocnit cupele de sampanie la miezul noptii, a fost un revelion linistit si relaxant. Ne-am simtit bine. :)

    La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  7. @Victoria West: Uneori linistea propriei case e o schimbare binevenita fata de stralucitoarea petrecere de An nou. Ma bucur ca v-a iesit bine. La multi ani!

    RăspundețiȘtergere

Etichete

atitudine (312) viata (297) fotografii (296) recomandare (213) timp (133) proza scurta (131) dragoste (127) jurnal (106) căutare (103) video (101) literatura (98) recenzie (96) dorinta (89) peisaje (80) amintiri (78) Despre locuri si orase (77) călătorii (75) roman (69) film (64) feminin (62) eseu (60) contrasens (56) Bucuresti (54) România (53) poezie (51) muzică (46) portret (44) poveste (44) instantaneu (43) primavara (39) sarbatoare (39) Tams (37) copilărie (36) animale (31) vacanță (31) educatie (30) incredere (29) toamnă (29) campanie (24) turism (24) targ (23) aniversare (22) arta (19) concert (19) propunere (18) relatii (18) Adena (17) muzeu (16) responsabilitate (16) animatie (15) expozitie (15) joc (14) colectie (13) voluntar (11) model (10) Cortázar (8) Simone de Beauvoir (8) Milan Kundera (7) ReUseMe (7) Mihail Bulgakov (6) Kawabata (5)

Creative Commons License

Arhivă blog

Despre mine