miercuri, 18 mai 2011

BOSU

Am încercat aseară, așa că entuziasmul este încă mare. Preferatele mele sunt exercițiile de echilibru, dar nici cele cardio nu sunt rele. O oră pierdută cu folos și fără cuvinte!



14 comentarii:

  1. OFZ, tare interesant :)
    Eu sunt mai lenesa asa si mi-e bine cu Pilates. Cam de doua, trei ori pe saptamana, tot cate o ora, tot fara cuvinte, doar cu exercitiile specifice si muzica buddha bar :)

    RăspundețiȘtergere
  2. prea multa miscare asa de dimineata :)

    RăspundețiȘtergere
  3. @lotusull: Pilates inca nu am incercat, dar sa stii ca nu e foarte energic nici bosu. Cel mai crunt mi s-a parut taebo, dar si cel mai fain.

    @sophie: E de-aseara miscarea, acum sunt foarte moale si linistita :)

    RăspundețiȘtergere
  4. OFZ, Piltaesul e super, nu implica miscari foarte dinamice, dar lucreaza foarte bine muschii, ii tonifica alungindu-i.
    Initial, cand m-am dus, am intrebat de tae-boe :)
    Dar nu mi se potriveste.
    Si acum, chiar vorbeam cu un prieten, adulmec aikido. Ma atrag foarte tare principiile lui.Oricum ma mai gandesc.
    Cert este ca orice forma de sport, nu poate fi decat benefica pentru minte si corp :)

    RăspundețiȘtergere
  5. @lotusull: Asa e, ma binedispune tare mult o ora de miscare in care sa nu ma gandesc decat la numaratoare si la ritm. Mi se intrerup toate celelalte circuite :) Nici Aikido n-am incercat, inca..

    RăspundețiȘtergere
  6. Cam mult pentru mine :)) Recunosc ca m-am dezobisnuit de a face miscare. Din cate stiu eu trebuie mare atentie la exercitiile cardio, nu sunt pentru toata lumea...

    RăspundețiȘtergere
  7. @Irina: Dimpotriva, eu stiu ca exercitiile cardio sunt cele mai usoare si mai generale si chiar sunt pentru toata lumea (mersul pe banda, bicicleta, etc.) Dar nu sunt nici pe departe un expert, asa ca se poate sa ai dreptate. Cel mai bine este sa intrebi cand te apuci de ceva daca are contraindicatii.

    RăspundețiȘtergere
  8. asta e un fel de step-aerobic, insa in loc de steper folosesc bulina aia moale. e interesant!

    RăspundețiȘtergere
  9. @aA: Cam asa ceva. Sigura problema e mentinerea echilibrului pe bulina, mai ales cand e intoarsa :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Da mişcarea de dimineaţă , am lipsit , iar la ora asta ...aşa de sedentari...

    RăspundețiȘtergere
  11. @SoriN: Cred ca miscarea s-a mutat preponderent pe seara, dupa servici. Nu stiu cati isi mai pot permite sa alerge prin parc sau sa mearga la sala dimineata. Nu-i timpul pierdut si maine e o zi la fel de buna.

    RăspundețiȘtergere
  12. (astazi am ajuns si eu... pc-ul mi-a facut figuri!)
    De apreciat! eu nu am reusit (nu am încercat suficient) sa ma încadrez în echipa! De altfel nu mai sunt în stare sa particip la sport programat. Merg la fitness la ce ora vreau eu si fac ciclul de exercitii, insistând doar la aparatele care-mi fac placere în ziua respectiva. Am îmbatrânit...

    RăspundețiȘtergere
  13. @carmen: Nu varsta e motivul. Cred ca nu suntem toti construiti pentru acelasi tip de sport. Eu, de exemplu, nu pot sa alerg, n-am suflu pentru asa ceva. In schimb, m-am pliat foarte bine pe exercitiile de tonifiere si echilibru. A mai venit vorba pe aici de pilates, aikido, step.. Fiecare cu ce-i face placere in ziua respectiva :)

    RăspundețiȘtergere

Etichete

atitudine (312) viata (297) fotografii (296) recomandare (213) timp (133) proza scurta (131) dragoste (127) jurnal (106) căutare (103) video (101) literatura (98) recenzie (96) dorinta (89) peisaje (80) amintiri (78) Despre locuri si orase (77) călătorii (75) roman (69) film (64) feminin (62) eseu (60) contrasens (56) Bucuresti (54) România (53) poezie (51) muzică (46) portret (44) poveste (44) instantaneu (43) primavara (39) sarbatoare (39) Tams (37) copilărie (36) animale (31) vacanță (31) educatie (30) incredere (29) toamnă (29) campanie (24) turism (24) targ (23) aniversare (22) arta (19) concert (19) propunere (18) relatii (18) Adena (17) muzeu (16) responsabilitate (16) animatie (15) expozitie (15) joc (14) colectie (13) voluntar (11) model (10) Cortázar (8) Simone de Beauvoir (8) Milan Kundera (7) ReUseMe (7) Mihail Bulgakov (6) Kawabata (5)

Creative Commons License

Arhivă blog

Despre mine